Αλλαγή Μπαταρίας Huawei Y7 (2019)

€36,29

Τιμή

€45,00

Με 24% ΦΠΑ

1-2 ώρες

Χρόνος

12 μήνες

Εγγύηση

Αλλαγή Μπαταρίας Huawei Y7 (2019)
Αλλαγή Μπαταρίας Huawei Y7 (2019)

Αντιμετωπίζεις μειωμένη διάρκεια ζωής στην μπαταρία του Huawei Y7 2019 σου; Μήπως η συσκευή σου σβήνει ξαφνικά ακόμη κι αν η μπαταρία δείχνει να έχει απόθεμα; Εάν χρειάζεσαι μια γρήγορη και προσιτή επισκευή αντικατάστασης μπαταρίας του Huawei σου, έχουμε τη λύση!

Μπορεί το Huawei σου να χρειάζεται επισκευή αν: 

 • chack-icon
  Η μπαταρία τελειώνει γρήγορα
 • chack-icon
  Η φόρτιση διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα ή η μπαταρία δεν καταφέρνει να διατηρήσει τη φόρτιση
 • chack-icon
  Σβήνει απροσδόκητα, ακόμη και όταν η μπαταρία έχει ποσοστό φόρτισης άνω του 1%
 • chack-icon
  Έχει φουσκώσει η μπαταρία

Η επισκευή αντικατάστασης μπαταρίας Huawei Y7 2019 περιλαμβάνει:

Διάγνωση βλάβης, αφαίρεση παλιού ανταλλακτικού, τοποθέτηση νέου, πλήρη τεχνικό έλεγχο συσκευής.

Γιατί να επιλέξεις ένα σημείο service iRepair για την επισκευή του Huawei σου

iRepair Experts: Οι τεχνικοί της iRepair είναι άρτια εκπαιδευμένοι στην αξιόπιστη επισκευή Huawei, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων μοντέλων. Διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να ολοκληρώσουν με ταχύτητα και ακρίβεια την επισκευή, τηρώντας πάντα το αυστηρό πρωτόκολλο επισκευής με τις υψηλές προδιαγραφές της iRepair.

Ποιότητα Ανταλλακτικών: Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η χρήση των σωστών ανταλλακτικών για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής σου, έτσι επιλέγουμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ιδανικά για το κάθε μοντέλο, εξασφαλίζοντας την απόλυτα σωστή εφαρμογή στην τοποθέτηση και τη βέλτιστη απόδοση στην χρήση.

Εξωπραγματική ταχύτητα επισκευής: Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και η συσκευή σου απαραίτητη, έτσι ο στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες ώστε να έχεις τη συσκευή σου ξανά πίσω στα χέρια σου λειτουργική χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή.

Εγγύηση επισκευής iRepair: Στηρίζουμε την ποιότητα και αξιοπιστία των επισκευών μας και θέλουμε να νιώθεις ασφάλεια με τη συσκευή σου, έτσι παρέχουμε εγγύηση έως και 12 μηνών σε κάθε μας επισκευή.

Βολικές επιλογές επισκευής: Για την επισκευή σου μπορείς

α) να επισκεφτείς ένα σημείο service iRepair μέσα στα καταστήματα Public και να εξυπηρετηθείς όσο κάνεις τις αγορές σου στο κατάστημα

β) να προγραμματίσεις Express επισκευή κλείνοντας το ραντεβού σου online από το site μας επιλέγοντας το κατάστημα, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει για να εξυπηρετηθείς με προτεραιότητα άμεσα, χωρίς αναμονή.