Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών iPad 3

€48,38

Τιμή

€60,00

Με 24% ΦΠΑ

4-6 ώρες

Χρόνος

Εφ' όρου ζωής

Εγγύηση

Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών iPad 3
Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών iPad 3

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με την υποδοχή ακουστικών του iPad 3 σου; Μήπως ο ήχος είναι παραμορφωμένος; Εάν χρειάζεσαι μια γρήγορη και προσιτή επισκευή της υποδοχής ακουστικών του iPad σου, έχουμε τη λύση!

Μπορεί το iPad σου να χρειάζεται επισκευή αν: 

  • chack-icon
    Τα ακουστικά hands-free ή τα πλήκτρα τους δεν λειτουργούν
  • chack-icon
    Δεν ακούγεσαι με τα ακουστικά hands-free
  • chack-icon
    Το βύσμα των ακουστικών hands-free σας δεν κουμπώνει καλά ή η συσκευή τα δείχνει συνδεδεμένα, ενώ δεν είναι

Η επισκευή αντικατάστασης υποδοχής ακουστικών iPad 3 περιλαμβάνει:

Διάγνωση βλάβης, αφαίρεση παλιού ανταλλακτικού, τοποθέτηση νέου, πλήρη τεχνικό έλεγχο συσκευής.

Γιατί να επιλέξεις ένα σημείο service iRepair για την επισκευή του iPad σου

iRepair Experts: Οι τεχνικοί της iRepair είναι άρτια εκπαιδευμένοι στην αξιόπιστη επισκευή iPad, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων μοντέλων. Διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να ολοκληρώσουν με ταχύτητα και ακρίβεια την επισκευή, τηρώντας πάντα το αυστηρό πρωτόκολλο επισκευής με τις υψηλές προδιαγραφές της iRepair.

Ποιότητα Ανταλλακτικών: Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η χρήση των σωστών ανταλλακτικών για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής σου, έτσι επιλέγουμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ιδανικά για το κάθε μοντέλο, εξασφαλίζοντας την απόλυτα σωστή εφαρμογή στην τοποθέτηση και τη βέλτιστη απόδοση στην χρήση.

Εξωπραγματική ταχύτητα επισκευής: Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και η συσκευή σου απαραίτητη, έτσι ο στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες ώστε να έχεις τη συσκευή σου ξανά πίσω στα χέρια σου λειτουργική χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή.

Εγγύηση επισκευής iRepair: Στηρίζουμε την ποιότητα και αξιοπιστία των επισκευών μας και θέλουμε να νιώθεις ασφάλεια με τη συσκευή σου, έτσι παρέχουμε εγγύηση έως και 12 μηνών σε κάθε μας επισκευή.

Βολικές επιλογές επισκευής: Για την επισκευή σου μπορείς

α) να επισκεφτείς ένα σημείο service iRepair μέσα στα καταστήματα Public και να εξυπηρετηθείς όσο κάνεις τις αγορές σου στο κατάστημα

β) να προγραμματίσεις Express επισκευή κλείνοντας το ραντεβού σου online από το site μας επιλέγοντας το κατάστημα, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει για να εξυπηρετηθείς με προτεραιότητα άμεσα, χωρίς αναμονή.