Επισκευή Κινητού Smartphone

Έλα σε ένα κατάστημα Public
Δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού

Διάλεξε πως προτιμάς να κανονίσεις την επισκευή σου

 • Ραντεβού online*

  Ραντεβού online*

  Κλείσε ραντεβού στο κατάστημα την ημέρα και ώρα που θες, για εξωπραγματική ταχύτητα επισκευής από 20’ και χωρίς αναμονή.

  *Διαθέσιμο για Αθήνα, Θεσ/νίκη, Βόλο, Τρίκαλα. Σύντομα σε περισσότερες πόλεις!
 • Επίσκεψη σε κατάστημα

  Επίσκεψη σε κατάστημα

  Φέρε τη συσκευή σου στο πιο κοντινό κατάστημα Public.

 • Κάλεσε μας

  Κάλεσε μας

  Έχεις ερωτήσεις; Συνομίλησε απευθείας με έναν τεχνικό μας.
  Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 ή Σάββατο 09:00-20:00

Οι υπηρεσίες επισκευής κινητού που παρέχουμε στα καταστήματα Public, με τη δύναμη και συνεργασία της iRepair, σας προσφέρει αξία και οφέλη που μπορούν να ενισχύσουν την εμπειρία σας και να σας βοηθήσουν να επανέλθετε στη ροή της καθημερινής σας ζωής.

Στα καταστήματα Public, διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων τεχνικών που ειδικεύονται στη διάγνωση και επισκευή προβλημάτων σταθερών υπολογιστών.

Γιατί να επιλέξετε τα Public για την επισκευή του κινητού σας;

 • - Εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών με εμπειρία στην επισκευή κινητών
 • - Γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή με ελάχιστο χρόνο αδράνειας
 • - Προσιτές τιμές για επισκευές κινητού
 • - Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα εξαρτήματα
 • - Εγγύηση για την ποιότητα των επισκευών και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας

Συχνές ερωτήσεις:

Πότε μπορεί να χρειαστεί να γίνει αλλαγή οθόνης στο κινητό σου;

Η αλλαγή οθόνης στο κινητό σας μπορεί να είναι απαραίτητη για διάφορους λόγους, και είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας στα καταστήματα Public για να αναλάβουν την επισκευή. Εδώ σας παρέχουμε μερικά παραδείγματα όπου μπορεί να χρειαστεί να γίνει αλλαγή οθόνης στο κινητό σας:

Σπασμένη οθόνη: Αν η οθόνη του κινητού σας έχει σπάσει ή έχει υποστεί ζημιά λόγω πτώσης, είναι απαραίτητο να γίνει αλλαγή για να επαναφέρετε την λειτουργικότητα και την εμφάνιση της συσκευής.

Δυσλειτουργία ή μη λειτουργία της αφής: Αν η οθόνη του κινητού σας δεν ανταποκρίνεται σωστά στην αφή ή δεν λειτουργεί καθόλου, μπορεί να απαιτείται αλλαγή οθόνης για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα της αφής.

Οι ειδικοί μας στα καταστήματα Public διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν αυτές τις καταστάσεις με επαγγελματισμό και ακρίβεια. Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα ανταλλακτικά και εξασφαλίζουμε ότι η αλλαγή οθόνης γίνεται με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τεχνολογία. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ομάδα μας για να επισκευάσει έγκαιρα και με ασφάλεια την οθόνη του κινητού σας.

Η αλλαγή μπαταρίας στο κινητό σας μπορεί να αποτελέσει απαραίτητη διαδικασία για να διασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία και απόδοση της συσκευής σας. Αναρωτιέστε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή μπαταρίας;

Παρακάτω σας παρέχουμε μερικά σημάδια που αποδεικνύουν ότι η μπαταρία του κινητού σας μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση:

Συχνή αποφόρτιση: Αν παρατηρείτε ότι η μπαταρία του κινητού σας αδειάζει γρήγορα και πρέπει να τη φορτίζετε συχνά, αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι η μπαταρία έχει χάσει την απόδοσή της και πρέπει να αντικατασταθεί.

Μειωμένη διάρκεια ζωής: Αν παρατηρείτε ότι η μπαταρία δεν διαρκεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όπως παλιότερα, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεται αντικατάσταση για να απολαύσετε ξανά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Στα καταστήματα Public, έχουμε ομάδα εξειδικευμένων επισκευαστών κινητών που μπορούν να αντικαταστήσουν τη μπαταρία του κινητού σας με ακρίβεια και ασφάλεια. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό και την προσήλωσή μας να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες επισκευής κινητού, εξασφαλίζοντας ότι η συσκευή σας θα ανακτήσει την απόδοσή της.

Όταν πρόκειται για την επισκευή του κινητού σας, οι ειδικοί μας στα καταστήματα Public είναι η ιδανική επιλογή για να αναλάβουν τη φροντίδα της συσκευής σας.

Εμπειρία και εξειδίκευση: Οι τεχνικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο της επισκευής κινητών. Είναι εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων και επισκευή κινητών τηλεφώνων από διάφορες μάρκες.

Ποιότητα εξυπηρέτησης: Στα καταστήματα Public, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι προτεραιότητα μας. Επενδύουμε σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά, προσφέροντας έτσι επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής κινητού. Επιδιώκουμε την επίτευξη αριστού επιπέδου απόδοσης και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας ότι το κινητό σας θα επιστρέψει σε εσάς σε άριστη κατάσταση.

Εξοικονόμηση χρόνου: Κλείνοντας online ραντεβού, αποφεύγετε την αναμονή στη γραμμή και την απώλεια πολύτιμου χρόνου. Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί και να έχετε την βεβαιότητα ότι θα σας αφιερώσουμε αποκλειστικά τον χρόνο που χρειάζεται για την επισκευή του κινητού σας.

Εξειδικευμένη εξυπηρέτηση: Οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν τη φροντίδα του κινητού σας με εξειδικευμένη γνώση και επαγγελματισμό. Είναι καταρτισμένοι για να διαγνώσουν και να επισκευάσουν διάφορα προβλήματα και βλάβες σε κινητά τηλέφωνα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία τους και να είστε βέβαιοι ότι το κινητό σας θα αντιμετωπιστεί με προσοχή και επαγγελματισμό.

Οι περισσότερες επισκευές smartphones στα καταστήματα Public διαρκούν μόλις 20 λεπτά για αλλαγή μπαταρίας έως 45 λεπτά για την επισκευή/αλλαγή οθόνης.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες πιο πολύπλοκες βλάβες που απαιτούν περισσότερο χρόνο για διάγνωση και διόρθωση της βλάβης, ειδικά σε απαιτητικές περιπτώσεις επισκευής στη μητρική πλακέτα της συσκευής.

Τα καταστήματα Public λειτουργούν ως εξουσιοδοτημένο σημείο παράδοσης υπηρεσιών επισκευής κινητών, smartphones και απλών συσκευών, εντός της περιόδου εγγύησης. Μην ανησυχείς, φροντίζουμε το κινητό σου να παραμένει σε άριστη κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, εξασφαλίζοντας έτσι τη σωστή λειτουργία του.

Το κόστος για κάθε επισκευή κινητού ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο, το είδος της βλάβης και το κόστος των ανταλλακτικών. Η διάγνωση της βλάβης στο smartphone σου γίνεται δωρεάν, εφόσον προχωρήσουμε στην επισκευή του.

Για να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ότι διαθέτουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς για την επισκευή του κινητού τους, προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για κάθε επισκευή κινητής συσκευής.

Επιπλέον, αν η συσκευή σου έχει υποστεί πολλαπλές βλάβες και χρειάζεται περισσότερα από ένα ανταλλακτικό, παρέχουμε έκπτωση 20% στο 2ο ανταλλακτικό και 50% σε όλα τα επιπλέον ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την επισκευή σου.

Όταν χρειάζεται να επισκευάσεις το iPhone σου, είναι σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια ότι τα προσωπικά σου δεδομένα δεν εκτίθενται στον τεχνικό που θα επισκευάσει τη συσκευή σου. Γι' αυτό τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί με το καινοτόμο concept του ανοιχτού χώρου επισκευής, που επιτρέπει στον πελάτη να έχει οπτική επαφή με τη συσκευή του καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη όλων για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Σχεδόν όλες οι εργασίες για επισκευή κινητού συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας εφ' όρου ζωής. Αυτό εξασφαλίζει στους πελάτες μας ότι, εάν το ανταλλακτικό που τοποθετούμε εμφανίσει ελάττωμα ή δυσλειτουργία κατά τη χρήση του τηλεφώνου σας, θα αναλάβουμε την αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Σε κάθε επισκευή μιας κινητής συσκευής, έχουμε ως στόχο να την επισκευάσουμε με την ίδια φροντίδα που θα είχαμε, αν ήταν δική μας.
Μέσα από συνεχή έρευνα με τους προμηθευτές μας και ενδελεχή τεστ ελέγχου αξιολόγησης ποιότητας, παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ανταλλακτικά για κινητά τηλέφωνα, όλα με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Οι τεχνικοί των Public και της iRepair έχουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες, τηρώντας πάντοτε τα πρότυπα του κατασκευαστή και τις υψηλές προδιαγραφές επισκευής της iRepair.

Η τεχνογνωσία τους είναι σε συνεχή ανάπτυξη, διαμορφώνοντας καινοτόμες μεθόδους επισκευής ακόμη και στα πιο πρόσφατα μοντέλα smartphones.

Logo
 • Χρόνια εμπειρίας

  Χρόνια εμπειρίας

  16

 • iRepair καταστήματα

  iRepair καταστήματα

  93

 • Επισκευές συσκευών

  Επισκευές συσκευών

  1,376,951

 • Ικανοποίηση πελατών

  Ικανοποίηση πελατών

  100%