Αντικατάσταση Αυθεντικού Πληκτρολογίου Apple MacBook Air 13" 2013

€281,43

Τιμή

€349,00

Με 24% ΦΠΑ

1-7 ημέρες

Χρόνος

6 μήνες

Εγγύηση

Αντικατάσταση Αυθεντικού Πληκτρολογίου Apple MacBook Air 13
Αντικατάσταση Αυθεντικού Πληκτρολογίου Apple MacBook Air 13

Έχεις MacBook Air 13” 2013 και το πληκτρολόγιό του σταμάτησε να λειτουργεί; Μήπως έχει χαλάσει ο φωτισμός του; Εάν χρειάζεσαι μια αξιόπιστη επισκευή αντικατάστασης οθόνης του MacBook σου, έχουμε τη λύση!

Το πληκτρολόγιο μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση εάν:

  • chack-icon
    ένα ή παραπάνω πλήκτρα δεν λειτουργούν
  • chack-icon
    ένα ή παραπάνω πλήκτρα δεν πατιούνται
  • chack-icon
    ένα ή παραπάνω πλήκτρα έχουν ξεκολλήσει

Γιατί να επιλέξεις ένα σημείο service iRepair για την επισκευή του MacBook σου:

iRepair Experts: Οι τεχνικοί της iRepair είναι άρτια εκπαιδευμένοι στην αξιόπιστη επισκευή MacBook, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων μοντέλων. Διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να ολοκληρώσουν με ταχύτητα και ακρίβεια την επισκευή, τηρώντας πάντα το αυστηρό πρωτόκολλο επισκευής με τις υψηλές προδιαγραφές της iRepair.

Ποιότητα Ανταλλακτικών: Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η χρήση των σωστών ανταλλακτικών για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής σου, έτσι επιλέγουμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ιδανικά για το κάθε μοντέλο, εξασφαλίζοντας την απόλυτα σωστή εφαρμογή στην τοποθέτηση και τη βέλτιστη απόδοση στην χρήση.

Εξωπραγματική ταχύτητα επισκευής: Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και η συσκευή σου απαραίτητη, έτσι ο στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες ώστε να έχεις τη συσκευή σου ξανά πίσω στα χέρια σου λειτουργική χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή.

Εγγύηση επισκευής iRepair: Στηρίζουμε την ποιότητα και αξιοπιστία των επισκευών μας και θέλουμε να νιώθεις ασφάλεια με τη συσκευή σου, έτσι παρέχουμε εγγύηση έως και 12 μηνών σε κάθε μας επισκευή.

Βολικές επιλογές επισκευής: Για την επισκευή σου μπορείς

α) να επισκεφτείς ένα σημείο service iRepair μέσα στα καταστήματα Public και να εξυπηρετηθείς όσο κάνεις τις αγορές σου στο κατάστημα

β) να προγραμματίσεις Express επισκευή κλείνοντας το ραντεβού σου online από το site μας επιλέγοντας το κατάστημα, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει για να εξυπηρετηθείς με προτεραιότητα άμεσα, χωρίς αναμονή.